Wettelijke Mededeling - Colours

De verkoper

De webwinkel www.coloursdt.be (colours) is eigendom van TRACOMA BVBA met maatschappelijke zetel te Vitseroelstraat 27, 1740  Ternat. Tel. ++32 2 453 93 05, e-mail info@coloursdt.be BTW nummer: BE 0429.053.962

 

Algemeen

De algemene verkoopsvoorwaarden van TRACOMA BVBA zijn van toepassing op alle leveringen van colours. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

 

Prijzen

Alle prijzen op www.coloursdt.be zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Alle prijzen op de website zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Colours heeft het recht te allen tijde de prijzen aan te passen.

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven periode.

Afprijzingen die doorgevoerd worden na aankoop, geven geen recht op terugbetaling van het prijsverschil.

Kortingen zijn niet combineerbaar met elkaar. Enkel wanneer er duidelijk gecommuniceerd wordt dat 2 acties wel combineerbaar zijn, mag de korting in aftrek genomen worden. Bij fouten of vergissingen op de website behouden wij ons het recht om de transactie tegen te draaien.

 

Bestellingen

Na bestelling worden artikelen gedurende 10 dagen voor u gereserveerd. Indien na 10 dagen nog geen betaling ontvangen werd, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Na bestelling krijgt u automatisch een bevestiging per mail toegezonden. Mocht dit niet het geval zijn, mail ons dan op info@coloursdt.be

 

Betaling

Betaling gebeurt via overschrijving op rekeningnummer BE88 4275 1314 8141 (BIC: KREDBEBB) op naam TRACOMA BVBA met vermelding van de referentie.  

 

Levering

Bestellingen worden binnen 24u na ontvangst van de betaling verzonden via BPost (bestellingen binnen België en Nederland). Bestellingen naar andere landen worden afzonderlijk per land bekeken en besproken.

Retourneren bij aankoop op de webshop

Ben je niet tevreden over één of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet "verkopen op afstand"). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven. De geretourneerde artikelen worden steeds omgeruild voor een waardebon die 1 jaar geldig is.

Houd bij het ontvangen van uw bestelling rekening met het volgende:

 • Alle artikel worden voor verzending door ons gecontroleerd op fouten en onvolmaaktheden. Wij zorgen tevens voor geschikte en degelijke verpakking en voeren hier uitvoerige controle op.
 • Aanvaard geen pakketten die zichtbaar beschadigd zijn door transport of verzending. Controleer dan ook steeds uw bestelling bij ontvangst.
 • In geval van schade aan de bestelde artikelen, brengt u ons hiervan uiterlijk één dag na levering op de hoogte (indien mogelijk met foto’s). Verwittig ons sowieso altijd in geval van schade en stuur geen bestellingen terug zonder melding. Indien geen melding gemaakt word van schade door verzending, worden de artikelen niet teruggenomen.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 • Artikelen die afgeprijsd werden of uit het koopjesgedeelte (met kortingscodes of tijdens kortingperiodes) worden niet cash terugbetaald. Deze worden omgeruild tegen een waardebon die gedurende een jaar geldig is.
 • Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.
 • De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. 
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Colours niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door colours
 • Bij retourneren binnen de gestelde voorwaarden zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.

 

Hoe kunt u retourneren ?

Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar info@coloursdt.be met daarin de informatie over het te retourneren artikel:

 •          factuurnummer
 •          artikelnaam
 •          aankoopdatum
 •          uw bankgegevens
 •          reden

 

Retouradres:

Colours
Vitseroelstraat 27
1740 Ternat
België

Bij geschillen kunt u terecht op deze site: http://www.consumentenombudsdienst.be/nl en http://ec.europa.eu/odr 

 

Aansprakelijkheid

Al de artikelen die wij verkopen, worden op www.coloursdt.be zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er zich toch een fout voordoen op onze website, dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken (bvb. door de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm).

Colours kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website. Wanneer u vragen hebt over bepaalde producten, aarzel dan niet om ons per mail of telefonisch te contacteren. Wij streven er naar u zo snel mogelijk te helpen. (e-mail: info@coloursdt.be of Tel. ++32 2 453 93 05).

 

Privacybeleid

Uw privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.